Sukujulkaisu

Imatralla 12.10. 2016

”SUVUN TAULUT”-KIRJAN LIITEOSA julkaistiin Valkealan sukukokouksessa 3.9.2016.Kirjaa tilattiin 100 kpl:een painos ja on myynnissä hallituksen jäsenillä.

Sukuseuran päätehtävänä on seuraavaan sukukokoukseen ,v.2018  mennessä julkaista sukukirjan II-osa ,johon nyt kerätään kuvia ja suvun  historiaa ,myös nykypäivää.

 

 

 

Imatralla 2014

” Suvun taulut ”- sukukirja julkaistiin sukukokouksessa Hauholla 9.8.2014.Kirjan aineiston kokosi Risto Haakana ja toimitti Pia Haakana .Kirjoja painettiin 216 kpl ,painos myytiin loppuun toukokuun 2015 loppuun mennessä. Kirjan korjaus/lisäystietoja on koottu kevään aikana Risto Haakanalle, joka koostaa kirjan liiteosan.

Sukututkijamme päivittävät sukurekisterin tietoja  suvulta ja eri rekistereistä. Vuoden 2015 aikana kerätään tietoja sukukirjan toista  osaa varten. Nyt toivomme suvulta kuvia ja tarinoita perheen historiasta, asiakirjoja, karttoja ymm. myös nykypäivästä.

Olen puheenjohtajana kerännyt hautakuvia, joita toivon saavani teiltä. Hautakuvissa on myös tärkeitä päivämääriä ja puuttuvia sukulaisia. Hautakuvia voidaan liittää julkaisun toiseen osaan kuhunkin sukuhaaraan omiaan. Alkuperäiset kuvat palautetaan lähettäjälle.

Osoite: Kaarina Haakana Kanttorinkuja 3 A ,55120 Imatra